JMW architecten bosvilla Goirle

Woonhuis 219 Goirle

Opdrachtgever Particulier
Locatie Goirle
Jaartal 2017

In a forest environment a private residence from the ’50 was bought by a young couple with 2 children. The house was outdated and had to be modernized by JMW architects. The architecture of the new part used the same language as the architecture of the existing part. The interior is adapted to the modern lifestyle of the family with industrial look and feel.

JMW architecten bosvilla Goirle
JMW architecten bosvilla Goirle
JMW architecten bosvilla Goirle
JMW architecten bosvilla Goirle
JMW architecten bosvilla Goirle
JMW architecten bosvilla Goirle
JMW architecten bosvilla Goirle
JMW architecten bosvilla Goirle
JMW architecten bosvilla Goirle
JMW architecten bosvilla Goirle
JMW Architecten